KESKITTYMISKYKY ON YKSI ELÄMÄNLAATUUN ENITEN VAIKUTTAVISTA TEKIJÖISTÄ JA KYKYMME KESKITTYÄ ON HEIKENTYNYT RADIKAALISTI

Keskittymiskykymme on heikentynyt 33% 15 vuoden aikana. Ympäristö tarjoaa jatkuvasti valtavan määrän ärsykkeitä ja älylaitteet ilmoituksineen ovat johtaneet tilaan, jossa emme kykene keskittymään. Ja juurikin keskittymiskyky on yksi elämänlaatuusi eniten vaikuttavista tekijöistä.

Katso videolta, miksi sinun tulee kehittää keskittymiskykyäsi

Lauri Mäkinen on valmentanut kehittämällään The Next Level -valmennuskonseptilla tuhansia ihmistä. Korkeammasta suorituskyvystä ja suuremmasta onnellisuudesta ovat saaneet nauttia aivan tavallista elämää elävien ihmisten lisäksi ihmisiä, jotka venyttävät suorituskykynsä huipputuloksiin. Valmennettavien joukossa on mm. maailmanmestaruustasolla menestyneitä urheilijoita sekä muusikoita ja yrittäjiä.

UUTUUS! TÄMÄ VALMENNUS OPETTAA SINUT OTTAMAAN HALTUUN KYKYSI KESKITTYÄ

LÄSNÄOLOA JA KESKITTYMISTÄ

”Laurin valmennus opetti minut käyttämään henkisiä vahvuuksiani. Koen olevani vahvempi henkisesti ja enemmän läsnä nykyhetkessä, joka on tärkeää pituushypyn kaltaisessa nopeusvoimalajissa. Kaiken on tapahduttava tässä ja nyt, automaattisesti ja nopeasti. Laurin valmennus on antanut tarvittavat työkalut sen toteuttamiseen.”

Eero Haapala

Pituushyppääjä, Sisäratojen Suomen ennätys

Palauta itsellesi valta omasta sisäisestä maailmastasi

Ei tunnelukkojen penkomista, eikä sisäisen lapsen hyysäämistä. Tämä valmennus on porautumista läpi pelon ja häpeän, jotta voit keskittää mielesi siihen, mikä on sinulle aidosti hyväksi. Opit nollaamaan muistot, jotka vievät huomiosi pois oleellisesta ja näin voit keskittää mielesi määrätietoisten askeleiden ottamiseen luodaksesi elämääsi sen, mitä tavoittelet.

  • Joka viikko kolme napakkaa tehtävävideota, jotka johdattavat sinut todellisen voimasi äärelle
  • Selkeät ohjeet kehon ja mielen virittämiseen luodaksesi elämääsi tavoittelemasi olosuhteet
  • Suljettu Sisäinen vahvuus -Facebook-ryhmä kahden kuukauden ajan, jossa valmentaja julkaisee päivittäin 1-3 minuuttia kestävän videon elämän viemisestä seuraavalle tasolle
  • Työkirja sekä pdf-muodossa että painettuna versiona kotiin postitettuna
  • TULOSTAKUU! JOS ET SAA TULOKSIA, SAAT RAHASI TAKAISIN!

Kehitä keskittymiskyky, joka ei heilahda elämän keinahdellessa!

OTA HALTUUN YKSI ELÄMÄSI TÄRKEIMMISTÄ TAIDOISTA – KESKITTYMISKYKYSI

KUUDEN VIIKON VALMENNUS HIEMAN YLI PÄIVITTÄISEN KAHVIKUPIN HINNALLA

Koko 6vk valmennus sinulle vai 149€

Lisäksi saat alla mainitut bonukset.

Liity nyt yli 1000 ihmisen joukkoon, jotka ovat jo osallistuneet Lauri Mäkisen verkkovalmennuksiin! Kun tulet mukaan, otat askeleen kohti keskittynyttä ja motivoitunutta mieltä, elämäsi seuraavaa tasoa!

Valmennus sisältää kuuden viikon valmennusvideot ja omistat ne loppuelämäsi ajan. Lisäksi saat jäsenyyden Sisäinen vahvuus -Facebook-ryhmään kahden kuukauden ajaksi, jossa saat lisää vinkkejä, motivaatiota ja työkaluja tehdäksesi läpimurron elämäsi seuraavalle tasolle. Saat Keskittynyt mieli -työkirjan pdf-muodossa ja viikon sisällä tilauksesta postitamme kirjan painettuna versiona. Tarvitsetko entistä paremman kyvyn keskittyä keskellä hektistäkin arkea ja ärsyketulvaa, joka pyrkii varastamaan huomiosi keinolla millä hyvänsä?

BONUKSET

  1. Keskittynyt mieli -työkirja painettuna versiona, jossa harjoitteet on käyty läpi tekstin muodossa. Voit tehdä tehtävät suoraan työkirjaan niille varattuihin kohtiin ja seurata omaa kehittymistäsi valmennuksen aikana. Työkirja postitetaan viikon kuluessa tilauksesta. Muista jättää tilauksen yhteydessä osoitteesi, jotta saamme toimitettua kirjan perille. Arvo 47€. Saat työkirjan tehtävät pdf-muodossa välittömästi valmennuksen ostettuasi.
  2. Elä Voittavassa tilassa -verkkovalmennus, joka opettaa yhdistämään onnellisuuden ja korkean suorituskyvyn. Viikon kestävä intensiivivalmennus johdattaa sinut palauttamaan itsesi Voittavaan tilaan ulkoisista olosuhteista riippumatta. Opit tunnistamaan kärsimyksen tilaan vievät siemenet ja kääntämään kurssin ajoissa, jotta voit ottaa harkittuja askeleita kohti tavoitettasi Voittavasta tilasta käsin joka päivä. Arvo 47€. Tämä valmennus löytyy verkkokaupastamme myös erikseen.
  3. Pysäyttämätön!-valmennustapahtuman lippu – Kolme tuntia kestävä live-valmennus, jossa opit kuuden askeleen ohjelman tehdäksesi itsestäsi täysin PYSÄYTTÄMÄTTÖMÄN! Valmennus vahvistaa kykyäsi luoda itsellesi Voittavan tilan, osaat tunnistaa oman intohimosi, sytytät itsesi viidellä sanalla, toimit päätöstesi mukaisesti, otat ratkaisevan askeleen, kehität toimintaasi strategisesti sekä pidät huolta Voittavan kierteen pysymisestä käynnissä riippumatta olosuhteista elämässäsi. Arvo 47€. Voit katsoa seuraavan kiertueen aikataulun TÄÄLTÄ!
  4. Sisäinen vahvuus -yhteisön jäsenyys 2kk ajan, joka varmistaa päivittäisten kasvuaskeleiden ottamisen. Saat yhteisön jäsenenä joka päivä 1-3 minuuttia kestävän videon, jotka auttavat sinua ylläpitämään jatkuvaa kasvua. Riippumatta onko etenemisesi kohti tavoitteitasi hidasta vai nopeaa, kun kasvat joka päivä, tulet ennemmin tai myöhemmin elämään todeksi tarpeidesi ja toiveittesi tyydyttymisen korkealla tasolla. Arvo 20€.

Bonusten arvo yhteensä 161€!

Annan sinulle siis nämä valmennustuotteet ilmaiseksi, kun teet nyt päätöksen ja lähdet mukaan Keskittynyt mieli -verkkovalmennukseen. Toimi pian, sillä nopean ostajan tarjous on päättymässä pian!

“Teoriat ja työkalut, jotka olen oppinut Laurin valmennuksista, ovat auttaneet minua saamaan unelmieni opiskelupaikan, kehittämään sosiaalista rohkeuttani ja itseluottamustani ja muutenkin rakentamaan sellaista elämää, jota tahdon elää. Niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä, valmennuksissa opitut harjoitteet muistuttavat aina mahdollisuuksistani, potentiaalistani ja kiitollisuuden aiheistani. Huomaan vähän väliä, että toteutan pieniä juttuja, joita olen aiemmin visualisoinut – ja viimeksi pari päivää sitten voitin erään pelon Laurin oppeja käyttäen ja otin askeleen kohti erästä pitkäaikaista unelmaani.”

Auli Kurvinen

Opiskelija

TYÖKALUJA MIELEN VERSTAASEEN

”Mua on aina kiehtonut ihmismieli ja sen erilaiset vaikutukset tekemiseemme. Oon kärsinyt paniikki- ja ahdistushäiriöstä jo jonkun aikaa ja Laurin kautta sain työkaluja, jotka ovat helpottaneet arkeani huimasti. Itseänsä hyväksyminen ja rakastaminen on tärkeitä juttuja muusikon elämässä. Kilpailu on kovaa, mutta mitä siitä. Peace & Love.”

Vesa Holmala

Muusikko

Valmennus, jonka voi toteuttaa keskellä hektistä arkea

Jos koet, että nyt on aika tehdä asioita korkealla tasolla tavoitellun elämän saavuttamiseksi, jotta tarpeesi ja toiveesi voivat tulla täyttyneeksi, Keskittynyt mieli -verkkovalmennus on juuri sinulle. Kuudessa viikossa näet jo konkreettisia tuloksia!

Kaikki harjoitteet tehdään omatoimisesti tehtäväkirjan ja videoiden ohjeistaessa sinua. Saat viritettyä itsesi oikeaan mielentilaan esimerkiksi ennen tärkeää tapaamista tai keskittymistä vaativan tehtävän hoitamista. Näin saat valmennuksen heti hyötykäyttöön ja tulet saamaan tuloksia välittömästi. Tulokset voivat olla alkuun pieniä, mutta nopeasti huomaat, miten nouset elämässäsi seuraavalle tasolle.

Saat viikottain kolme valmennusvideota, yhteensä 18 kappaletta. Videot ovat napakoita, kolmea poikkeusta lukuun ottamatta 5-10 minuuttia kestäviä, joten ehdit käydä videot ja tehtävät läpi vaikka keskellä hektistä arkea.

Lisäksi viisi ensimmäistä viikkoa sisältävät 30-45 minuuttia kestäviä syventäviä videoita, jotka avaavat harjoitteiden taustalta teoriaa ja antavat käyttöösi sovelluksia, joilla harjoitteita voi hyödyntää entistä tehokkaammin. Syventävät videot ovat tiedonnälkäisille tarkoitettu lisäosa valmennukseen, eikä näiden katsominen ole pakollinen osa valmennuksessa etenemistä.

Katso sivun yläosan video, jossa kerron kolme syytä kehittää omaa keskittymiskykyäsi. Videosta saat vinkkejä keskittymiskykysi parantamiseen.

TULEEKO VIDEOT KATSOTTUA JA HARJOITTEET TEHTYÄ?

Olen tarjonnut verkkovalmennuksia kesästä 2016 saakka ja alusta asti tehnyt kaikkeni, jotta mahdollisimman moni valmennukseen osallistuja kävisi valmennukset läpi kokonaisuudessaan saaden täyden hyödyn valmenukseen sijoittamalleen ajalle ja rahalle. Tämän seurauksena valmennusvideot ovat kehittyneet napakoiksi ja tehtävät yksinkertaiseksi tehdä omatoimisesti myös elämän hektisinäkin ajanjaksoina.

Heti valmennuksen aluksi käymme läpi, miten sitoutat itsesi tähän valmennukseen, vaikka aiemmin sinulta olisi jäänyt vastaavia valmennuksia kesken. Vaikka teen parhaani saadakseni sinut etenemään läpi koko kuuden viikon prosessin, sinun on itse otettava vastuu videoiden katsomisesta ja harjoitteiden tekemisestä. Kukaan ei tee harjoitteita puolestasi ja harjoitteissa on tämän valmennuksen suurin voima.

Annan sinulle työkaluja, joiden avulla sitoutat itseäsi päätökseen edetä valmennuksessa. Mikäli syystä tai toisesta valmennus jää kesken, ei hätää. Voit aloittaa valmennuksen alusta myöhemmin, sillä tämä osto on elinikäinen investointi. Videot jäävät käyttöösi, eikä sinun tarvitse ikinä ostaa valmennusta uudestaan palataksesi valmennusmateriaalien pariin.

Nyt on sinun vuorosi sanoa ”TÄTÄ MINÄ TARVITSEN!” ja autan sinua kolme kertaa viikossa. Tukenasi on syventävät videot sekä Facebook-ryhmä, joka päivittäin palauttaa huomiosi elämäsi nostamiseen seuraavalle tasolle.

Etene omassa aikataulussasi

Ostaessasi valmennuksen, saat välittömästi ensimmäisen viikon valmennusmateriaalit. Sen jälkeen saat kerran viikossa kuuden viikon ajan uuden valmennusosion. Voit edetä valmennuksessa omaan tahtiisi tehden viikon harjoitteet yksi kerrallaan pitkin viikkoa tai kaikki viikon harjoitteet kerralla. Voit katsoa videot silloin kuin ne osuvat sinun aikatauluusi.

Sinä pystyt siihen ja saat tuloksia

Yli 1000 ihmistä on osallistunut verkkovalmennuksiini, joten tiedän voivani tarjota sinulle laadukkaan valmennuksen, josta on hyötyä. Saat käyttöösi yhteensä 23 videota, joista jokainen kuorii pois niitä asioita, jotka ovat varastaneet huomiosi ja estäneet keskittymästä siihen, mikä on sinulle aidosti hyväksi.

AIEMMISTA THE NEXT LEVEL -VERKKOVALMENNUKSISTA SANOTTUA

Muista, että valmennuksella on 30 vuorokauden 100% tyytyväisyystakuu! Jos et saa kuukaudessa tuloksia valmennuksen harjoitteilla, saat rahasi takaisin! Kokeilu on sinulle siis täysin riskitön.

VALMENNUKSEN SISÄLTÖ

Valmennus kestää kuusi viikkoa ja jokainen viikko käsittelee yhden keskittymiskykyyn vaikuttavan aihealueen. Saat viikottain kolme valmennusvideota sekä syventäviä videoita, joissa tiedonjanoisille tarjotaan lisätietoa käsitellyistä aiheista. Tutustu alta valmennuksen sisältöön.

VIIKKO 1 – KESKITTYMÄLLÄ VOITTAVAAN TILAAN

Aloitat valmennuksen testaamalla keskittymiskykysi, jotta kuuden valmennusviikon jälkeen voit todeta kehittyneesi. Opit, mistä Voittavassa tilassa on kyse ja miten Voittavaan tilaan voi kirjaimellisesti astua milloin tahansa niin päätät. Lisäksi käymme läpi, miten luot harjoitteiden tekemisestä voimauttavan rutiinin, jotta harjoitteita tulee toistettua joka päivä.

VIIKKO 2 – KESKITY OIKEAAN MAALIIN

Osut siihen mitä katsot, riippumatta onko se sinulle hyvästä vai jopa tappavaa. Toisella viikolla työskentelemme luodaksesi vision, jossa tarpeesi ja toiveesi tulevat tyydyttyneiksi korkealla tasolla. Kirkkaan ja tietoisesti luomasi vision ansiosta osaat keskittyä niihin asioihin, jotka ovat sinulle aidosti tärkeäitä ja lisäävät onnellisuutesi kokemista.

VIIKKO 3 – SISÄISEN MAAILMAN HALTUUNOTTO

Tavoitteen kannalta epäolennaiset ajatukset häiritsevät ajatuksiasi ja ajatuksesi koostuvat päätääntöisesti kahdesta asiasta: mielikuvista sekä sisäisestä puheesta. Sisäisen maailman haltuunotto alkaa siitä, kun tulet tietoiseksi näkemistäsi mielikuvista ja kuulemastasi sisäisestä puheesta. Kolmannella viikolla saat työkaluja ohjelmoida uusiksi omaa ajatteluasi.

VIIKKO 4 – PORAUDU LÄPI PELON JA HÄPEÄN

Vain kaksi asiaa voivat estää sinua elämästä tavoitteitasi todeksi: pelko ja häpeä. Synnyit tähän maailmaan ainutlaatuisena upeana ihmisenä. Olit kuin säihkyvä timantti, joka hohti omaa autenttisuutta tähän maailmaan. Ajan mittaan pelko ja häpeä alkoivat kuitenkin himmentää timanttisi loistoa. Neljännellä viikolla poraudut läpi pelon ja häpeän voidaksesi taas loistaa.

VIIKKO 5 – OLE LÄSNÄ SIINÄ MITÄ TEET

Mielesi on tärkeä työkalu, jonka avulla voit luoda elämääsi olosuhteet tarpeittesi ja toiveittesi korkean tason tyydyttymiselle. Mieli haluaisi kuitekin olla muutakin kuin työkalu ja yrittää siksi ottaa vallan vieden keskittymisen joko menneisyyden muistoihin tai tulevaisuuden uhkakuviin.  Viikolla viisi opit päästämään irti mielen vankilasta ja keskittymään tähän hetkeen.

VIIKKO 6 – SEURAAVAT ASKELEET VALMENNUKSEN JÄLKEEN

Keskittynyt mieli -valmennus päättyy, mutta sinä jatkat keskittymiskykysi kehittämistä. Valmennuksen päätteeksi pääset aloittamaan 90 päivän ohjelman, jonka avulla juurrutat valmennuksessa oppimasi osaksi päivittäistä elämääsi. Toistojen kautta valmennuksessa oppimasi muuttuu uudeksi tavaksi toimia. Testaat keskittymiskykysi nähdäksesi kehittymisesi.

MITÄ TAPAHTUU, KUN PAINAT TILAUSNAPPIA?

1. Painettuasi tilauspainiketta, tuote lisätään automaattisesti ostoskoriisi ja siirryt kassalle. Kassalla anna tietosi ja siirry maksamaan ostoksesi. Mikäli ostoskoriin on lisätty aiemmin tuotteita, palaa takaisin ostoskoriin, tyhjennä ylimääräiset tuotteet ja palaa takaisin kassalle.

2. Annettuasi tietosi, valitse maksutapa. Käytettävissä olevat maksuvaihtoehdot ovat suomalaiset verkkopankit, luottokortit, osamaksu ja lasku. Maksaminen on turvallista. Kyseessä on kertamaksu, eikä muita maksuja tule.

3. Suoritettuasi maksun, saat sähköpostiisi kuitin tilauksesta. Mikäli ostit ensimmäisen kerran The Next Level -verkkokurssisivustolta valmennuksen, saat myös kirjautumistunnukset. Mikäli tunnuksia ei näy 15 minuutin kuluessa, tarkista sähköpostisi eri kansiot, myös roskapostikansio. Mikäli silti et löydä tunnuksia, ole yhteydessä sähköpostilla palvelu@thenextlevel.fi tai käytä oikean alakulman chatia. Mikäli otat yhteyttä chatin kautta, muista ilmoittaa nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Jos olet aiemmin jo ostanut valmennuksia The Next Level -verkkovalmennussivulta, käytä kirjautumiseen ensimmäisen oston yhteydessä saamiasi kirjautumistunnuksia. Tarvittaessa voit palauttaa salasanan kirjautumissivulta painamalla painiketta ”salasana hukassa?”

4. Valmennukseen pääset, kun kirjaudut valmennussivustolle etusivun ”Kirjaudu” -painiketta painamalla. Sisään kirjauduttuasi paina valikosta ”Omat kurssit” ja siirry välilehdelle ”Aktiiviset kurssit”. Tämän jälkeen paina valmennuksen nimeä ja pääset valmennusalueelle.

KOKO KUUDEN VIIKON VALMENNUS BONUKSINEEN HINTAAN 149€!

Mikäli tämä sama sisältö käytäisiin läpi yksilövalmennuksissa, tarvitsisimme kuusi tapaamista, joista jokainen maksaa 149€ eli hintaa tulisi yhteensä 149.00€ x 6 = 894.00€. Lisäksi bonusten arvo on yhteensä 161.00€.

Tämä ei kuitenkaan ole se hinta, jonka sinä maksat siitä, että kuljen kanssasi kuusi viikkoa auttaen sinua keskittämään mielesi sinulle hyväksi oleviin asioihin.

TOIMI NYT JA PÄÄSET MUKAAN 149€ HINTAAN!

Voit maksaa turvallisesti verkkopankin kautta, luottokortilla tai osamaksuna.
Tämä on kertamaksu: mitään lisäkuluja hinnan päälle ei tule.

HALUATKO KYSYÄ JOTAIN ENNEN KUIN TEET PÄÄTÖKSEN JA LÄHDET MUKAAN VALMENNUKSEEN?

Mikäli haluat kysyä vielä jotain ennen kuin päätät liittyä mukaan Keskittynyt mieli -valmennukseen, voit laittaa kysymyksen chatin kautta. Painat vain oikeassa alalaidassa olevaa painiketta ja kirjoitat viestisi.

Vastaan välittömästi, jos olen paikalla. Muussa tapauksessa vastaan sähköpostiisi. Voit myös olla yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen palvelu@thenextlevel.fi.

TOIVOTTAVASTI TAPAAMME KESKITTYNYT MIELI -VERKKOVALMENNUKSESSA!