ELÄ VOITTAVASSA TILASSA -VERKKOVALMENNUS

Lauri Mäkinen on valmentanut tuhansia ihmisiä astumaan Voittavaan tilaan vuodesta 2015 alkaen. Hän on valmentanut mm. urheilijoita, yrittäjiä, muusikoita ja muita oman alansa huippuja yhdistämään korkean suorituskyvyn ja onnellisuuden kokemisen.

Viikon Elä Voittavassa tilassa -verkkovalmennus muuttaa elämäsi suunnan

Sinun ei tarvitse enää tinkiä onnellisuudesta tai unelmien toteuttamisesta, vaan voit yhdistää korkean suorituskyvyn siihen, että todella nautit elämästäsi.

– Opit hiljentymään sisimpäsi äärelle oppien kuulemaan paremmin omia tarpeitasi ja henkilökohtaisia arvojasi

– Opit tehokäyttämään Voittava tila vartissa -harjoitetta kokeaksesi enemmän onnellisuutta ja nostaaksesi suorituskykyäsi työskennellessäsi kohti tavoittelemaasi määränpäätä

– Opit ohjelmoimaan oman mielesi tuottamaan sellaista ajattelua, joka lisää sekä sinun että lähelläsi olevien ihmisten hyvinvointia

– Opit herättämään tietoisuutesi ja alat kokea enemmän tätä hetkeä aistien kautta omien ajatusten kokemisen sijaan

– TYYTYVÄISYYSTAKUU! Jos et ole tyytyväinen valmennuksen antiin, saat rahasi takaisin

Uusi onnellisempi tapa elää ja hengittää

Valmennuksen hinta on 49€

Lisäksi saat alla olevat bonukset

1) Työkirja, jossa valmennuksen sisältö avattu kirjallisessa muodossa. Työkirjan voi tulostaa ja valmennuksen edetessä voit täydentää työkirjaan ajatuksiasi ja oivalluksiasi. Arvo 27€
2) Sisäinen vahvuus -yhteisön jäsenyys yhden kuukauden ajaksi. Yheisö on Facebook-ryhmä, johon valmentaja Lauri Mäkinen julkaisee päivittäin itsesi kehittämiseen liittyvän 1-5 minuutin videon. Ryhmässä voi esittää kysymyksiä ja käydä keskustelua suoraan valmentajan kanssa. Arvo 10€/kk

Tule mukaan kehittämään itseäsi, jotta voit elää jokaista päivääsi enemmän Voittavasta tilasta käsin. Opit luomaan itsesi näköisen elämän.

Saat verkkovalmennuksen materiaalit käyttöösi lopun elämäsi ajaksi

Jos haluat nauttia enemmän elämästäsi ja jakaa hyvää myös sinulle tärkeille ihmisille, tämä seitsemän päivää kestävä Elä Voittavassa tilassa -verkkovalmennus on juuri sinulle.

Osallistu valmennukseen ja ota Voittava tila vartissa -harjoite tehokäyttöön. Näet nopeasti kehitystä onnellisuudessasi ja parantuneessa suorituskyvyssäsi. Mikäli et näe, saat rahasi takaisin, joten tämä kokeilu on sinulle riskitön!

Tuleeko harjoitetta tehtyä päivittäin?

Voittava tila vartissa -harjoite kestää vain 15 minuuttia. Se on oman kokemukseni mukaan nopein ja tehokkain tapa viedä itsensä Voittavaan tilaan omatoimisesti. Toistojen kautta Voittavaan tilaan astumisesta tulee helpompaa ja opit ylläpitämään Voittavaa tilaa entistä vaativimmissa olosuhteissa.

Tiedät, että saat tuloksia harjoitteesta vain tekemällä harjoitetta. Nyt on sinun hetkesi sanoa: ”Haluan lisätä onnellisuutta ja suorituskykyä luoda elämääni olosuhteet, joissa tarpeeni tyydyttyvät ja arvoni toteutuvat!” Auttaakseni sinua olen rakentanut tämän valmennuksen ja pääset mukaan Sisäinen vahvuus -yhteisöön, jonka päivittäiset videot motivoivat sinua toistamaan harjoitetta joka päivä.

Voit aloittaa valmennuksen, kun sinulle sopii

Ostaessasi valmennuksen, saat ensimmäisen päivän materiaalit katsottavaksesi heti. Toisen päivän materiaalit tulevat sinulle huomenna ja tästä eteenpäin valmennus jatkuu päivittäin viikon ajan. Sinun ei tarvitse aloittaa valmennusmateriaalien läpikäyntiä heti, vaan voit aloittaa valmennuksen silloin kuin sinulle sopii.

Sinä pystyt tähän ja siksi saat tuloksia!

Nyt on aika tehdä elämästä itsesi näköistä. Et saa hetkeäkään elämästäsi takaisin, joten jokainen hetki on arvokas. Tee nyt päätös alkaa toistaa harjoitetta joka päivä ja sitä kautta muutat elämäsi suunnan välittömästi.

Elä Voittavassa tilassa -verkkovalmennus sisältää yhteensä kahdeksan videota sekä työkirjan

100% TAKUU!

Mikäli et huomaa valmennuksen auttaneen sinua 30 seuraavan päivän aikana, sinun ei tarvitse muuta kuin ilmoittaa asiasta ja saat rahasi takaisin.

Tervetuloa mukaan!

Tämä valmennus on suunniteltu vastaamaan nykyihmisen informaatiotulvan ja hektisen arjen tuomia haasteita. Alat nähdä maailman kirkkaammin ja pystyt paremmin fokusoitumaan siihen, mitä olet tekemässä ja mitä sinun tulee tehdä saadaksesi tavoittelemiasi tuloksia elämässäsi.

ETKÖ VIELÄ VAKUUTTUNUT? HALUATKO KYSYÄ MINULTA JOTAIN?

Jos et vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä minulta jotain, voit laittaa kysymyksen chatin kautta. Painat vain oikeassa alalaidassa olevaa painiketta ja kirjoitat viestisi.

Vastaan välittömästi, jos olen paikalla. Muussa tapauksessa vastaan sähköpostiisi. Voit myös olla yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen palvelu@thenextlevel.fi.